Extrastämma 16 juni - Viktig information!

Brf Gyllene Tiden kallar till extrastämma 2016-06-16. Stämman gäller beslut om ny placering av sophantering. Mötet äger rum i fritids-/övernattningslokalen, ½-trappa ner uppgång 17, kl. 18:30.

På årsstämman 2014 togs ett beslut att stänga föreningens 10 sopnedkast och placera en sopstation på mellangården. Ansvarig myndighet, Kretslopp & Vatten godkände inte placeringen av sopstationen. Styrelsen har därefter lagt ner omfattande arbete på alternativ placering av sopstation.

På stämman kommer styrelsen presentera den lösning som förordas av Kretslopp & Vatten med kärl för restavfall och matavfall, placerade i soprum. Lösningen är planerad utifrån den mängd rest- och matavfall föreningen producerar idag. De två soprummen kommer med att andra ord att täcka upp föreningens behov. 

Rummen kommer att iordningställas för ändamålet, vilket bl.a. innebär att de målas, råttsäkras och får bra ventilation.

Dagordning samt mer information har delats ut till samtliga lägenheter. Längre ner på sidan kan du själv ladda ner dokument om planerad lösning, information om hämtning av farligt avfall samt folder om ett så kallat bytesrum. Vänligen läs igenom dessa!

I förlängningen innebär denna lösning också lägre kostnader för föreningen.

Välkommen till övernattningslokalen, torsdag 16 juni, kl. 18:30.

Vänligen
/Styrelsen Brf Gyllene Tiden